Купи с отстъпка за теб и твой приятел

Дата: 2012-11-15

Купи Крок-Пот за себе си, подари на приятел уред за бавно готвене само за 1/3 от цената му! Обади се сега на 0700 20 440 и направи поръчка!

От днес започваме кампанията, посветена на Една година от старта на slowcooker.bg и продажбата на първите уреди за бавно готвене Крок-Пот в България. Идеята за инициативата „Купи и подари“ и този път ни бе подсказана от вас – нашите клиенти, които след като закупихте Крок-Пот за себе си, по-късно подарихте уред за бавно готвене на свои приятели и близки.

Затова решихме да ви предложим атрактивно предложение с отстъпка -  всеки клиент, закупил Традиционен уред за бавно готвене 4.7л. соте (189лв) за себе си има възможност да закупи само на 1/3 от цената Уред за бавно готвене Крок-Пот 2.4 л. (26лв)! Така само за 215 лв ще зарадвате себе си с един модерен и полезен уред, а също така ще направите мил жест към вашите родители, приятели или пък пораснало дете.

За достойнствата и предимствата на бавното готвене в Крок-Пот говорим вече една година и то стана популярно и в България. Крок-Пот обгръща продуктите с топлина и превръща рецептите в абсолютно разтапящо съвършенство! Само дабавете съставките, включете своя уред за бавно готвене и се насладете на деня си, сигурни, че вие и вашето семейство ще намерите сготвено едно вкусно, засищащо и здравословно ястие! С Крок-Пот наистина е лесно!

Традиционен уред за бавно готвене 4.7л. соте е в продажба от месец ноември.  Той предлага 2 режима на готвене, функция „соте“ и запази храната „топла“. Удобен е за използване и във фурна, микровълнова печка, фризер и хладилник. Лесно се почиства и измива в съдомиялна машина.  Този модел уред за бавно готвене е идеален за ежедневно готвене за семейства до 5 човека. Прочети повече тук >>

Най-малкият от семейството на Крок-Пот е Уред за бавно готвене Крок-Пот 2.4 л. Той успешно  се вписва в малки кухни, или дори кухненски бокс. Има всички основни функции за бавно готвене и е практичен помощник за студенти, семейства от 2-ма човека и по-възрастни хора. Една наистина разумна известиция за кухнята. Виж представянето на уреда тук>>

Инициативата „Купи и подари“ е валидна  за периода 15 – 30 ноември 2012г.

Нормална цена на уредите:

Традиционен уред за бавно готвене 4.7л. соте -189 лв

Уред за бавно готвене Крок-Пот 2.4 л- 79 лв

Цена с отстъпка: 189+26= 215 лв

Спестяваш 53 лв.  Получаваш уредите с безплатна доставка до един, посечен от теб адрес.

Възползвай се от нашето предложение – купи Крок-Пот за себе си, подари и на приятел! Обади ни се на 0700 20 440!