Научи, избери и сготви със Sousvide!

Дата: 2021-02-03

Научи, избери и сготви със Sousvide! Повече за тайните и много още за метода Sousvide от Шеф Валери Нешов

От днес ще владеете метода Sousvide (ниско температурно готвене) като истински Шеф готвач, благодарение на добре извесния, наш любим Валери Нешов.Toй смело разкрива тайните на метода Sousvide, която той изучава от 2004 г. 

Приятно гледане, а след това ви каним да разгледате нашите продуктови предложения за шопинг

 

Да, методът Sousvide e идеалната заготовка за приготвянето на любимите ви продукти, позволявайки ви да запазите техните хранителни свойства, аромат и аспект. Да, както Шеф Валери Нещов дава за пример във видео-материала: 

 

"Ако сложите в уреда Sousvide 350-грамово бутче във вакум опаковка и под 67 градуса температурен режим, след обработка, ще го извадите със същото тегло." 

 

А за тези, които обичат риба е важно да подчертаем, че тя се приготвя в Sousvide до 51 градуса тем.реж. И така запазите обема и сочността на месото, крехката сърцевина на зеленчуците, редом с минералните им и витаминозни свойства. Със Sousvide може да приготвяте желаните от вас продукти както желаете според желаното от вас финално ястие: запечено, гриловано, пържене и т.н. 

 

Но, за да използвате вашия уред Sousvide ви трябва вакуум устройство, с което да запечатвате отделните продукти по най-правилния и здравословен начин. А след това използвайте своя crock-pot, за да довърпите процеса брилянтно. Какво? Нямате уред за бавно готвене - изберете своя тук и сега! 

 

NB: Във времена, когато е от особено значение да поддържаме своя имунитет, тези от нас с нисък такъв не бива да консумират продукти, приготвени Sousvide, ала могат да приемат храна, сготвена на ниска температура.