"Пробвай и купи" стартира от днес

Дата: 2012-11-01

От днес Slowcooker.bg започва нова инициатива: "Пробвай и купи" - тя ви дава възможност у дома сами да сготвите с Крок-Пот и да се насладите на вкуса на сготвеното ястие. Така на практика ще се убедите в достойнствата на бавното готвене като изпробвате за няколко дни предоставен от нас демонстрационен уред.

Като за начало тази услуга стартира за живеещите в София и ще бъде организирана по следния начин:

-  Получаването на уреда за бавно готвене става лично от нас след предварителна уговорка по телефона и не задължава клиента да направи покупка

-  Пробното ползване на Крок-Пот е безплатно в рамките 5 дни, получаването на уреда става срещу депозит от 20 лева

-  При покупка на уред Крок-Пот заплатената сума се приспада и клиентът доплаща остатъка от цената на уреда, а в противен случай ние връщаме депозита

-  Желаещите да ползват пробно Крок-Пот предоставят свои лични данни – име и телефон, а slowcooker.bg декларира, че тази информация няма да бъде предоставена на трети страни за други цели.

 

Очакваме вашите обаждания на 0700 20 440! Освен Крок-Пот ще имате нужда от продукти и подходящи рецепти. Можете да изберете предпочитана рецепта от предложените в сайта ни в раздел ВКУСНИ И ЛЕСНИ РЕЦЕПТИ или от КУЛИНАРНИЯ НИ БЛОГ. Препоръчваме ви и следните полезни статии: Подготовка на различните продукти и готвене с Крок-Пот и Как да сготвим лесно и бързо в крокпот?

 

Не се колебайте – това е чудесна възможност да опитате нещо ново и различно - уред, с който готвите с минимални усилия.  Направете вашата заявка на 0700 20 440 в делничните дни от 9 до 17 часа. КРОК-ПОТ - сготви лесно и вкусно!