Заповядайте на 14-ти февруари /събота/в MALL Rousse 11:00 до 20:00 часа на фестивала "Вкусът на любовта" с участието на www.slowcooker.bg 

Дата: 2015-02-12

Куриерски центрове ПРАТКИТЕ подкрепят интересните инициативи. Ако вие обичате здравословното хранене, то с наша подкрепа и на "Идеята МИ - Маркетинг/Реклама", гости в Mall Rousse за празника на влюбените 14-ти февруари, ще са двама уникални български готвачи. 
Подробностите:
На 14-ти февруари /събота/ в MALL Rousse ще се проведе „Вкусът на любовта“. Двама от най-известните готвачи в България ще демонстрират нов начин за бавно и здравословно готвене, наречен „Crock pot“.
Събитието е по случай деня на влюбените и е поредица от мероприятия, които започват в 11,00ч. и приключват късно вечерта в 20,00ч.
Организаторите са се постарали да има атракции и забавления за всички възрасти.
Акцент в събитието са двама от най-известните готвачи в последните години в България: шеф Валери Нешов и Дарин Стойков.

Те гостуват на събитието по покана на рекламна агенция „Идеята МИ – Маркетинг/Реклама“.
Тяхното участие във „Вкусът на любовта“ е демонстрация на бавно гответе по технологията „Crock pot“. Един нов подход за всички, които държат на здравословното хране и искат да пестят време и пари - „Crock pot“! Всичко за “Crock pot” прочетете на www.slowcooker.bg

 

Ето и повече информация за специалните гости, които ще презентират технологията за бавно готвене в Русе.


ШЕФ ВАЛЕРИ НЕШОВ:


Още от 2002 г той се доказва като знаков шеф готвач в България. Неколкократно е печелил различни призове от кулинарни състезания. Сред тях са 4-те награди за Ресторант на публиката за "Отвъд алеята, зад шкафа". През 2013 г. ресторант „Преди 10“, на който Валери е и съсобственик, е избран за ресторант на годината на списание „Бакхус“.

От 2008 г. се занимава активно с консултантска дейност в ресторантьорския и хотелиерския бранш. Подбира персонал и въвежда стандарти за работа, както и проектира професионални кухни. Провежда курсове и семинари на теми за нискотемпературно и здравословно готвене.
 

ДАРИН СТОЙКОВ:


Той е кулинарен блогър от три години, поддържа с авторски и адаптирани рецепти http://fkusno.com/ . Освен в кулинарията Дарин обожава и фотографията. Черпи вдъхновение от утвърдени световни имена и от квартални заведения, като винаги се стреми да подобри рецептите, защото ги приема за предизвикателство.


Шеф Валери Нешов и Дарин Стойков подкрепят здравословните рецепти и технологията на бавното готвене с  Crock-Pot. Заповядайте, за да се убедите че Crock-Pot е лесен варинат чрез който вашата кунхя ще се превърне във ваш личен ресторант! 
Всичко за включените в празника събития може да прочетете в прикачения файл.