Предимства на вакуумното съхранение


Кои са основните предимства на вакуумираното съхранение с FoodSaver™?



1. Удължава до 5 пъти периода на съхранение на храна и продукти. Премахвайки въздуха при вакуумиране и запечатване радикално се забавя загубата на вкусови качества и развалянето на храната. FoodSaver™ предлага удобството да съхранявате надеждно, в удобни разфасовки и кутии храна и продукти – във фризера, хладилника или кухненския шкаф. 

2. По-надеждно и качествено съхранение на храни във фризера. Когато преднзаначената за съхранение във фризер храна предварително е вакуумирана и запечатана тя е предпазена от  нежелателни промени на цвета, вкуса и консистентността й.

3. Предпазва храната от изсъхване. Чрез вакуумиране тя се изолира от въздуха и по този начин запазва своите сочност и свежест от и до момента на приготвяне. Вкусовите качества също се запазват и удоволстивието от храненето е еднакво – независимо дали храната се консумира веднага или след като е била оставена за вакуумно съхранение.  

4. Предпазва от овлажняване и втвърдяване на продукти и храни. При вакуумирано съхранение  предпазваме продуктите от нежелани промени и удължаваме трайността им, запазваме качествата и аромата им. Използва се за съхранение на кафява захар, кафе, ядки и др.   

5. Предпазва от гранясване  на храни, богати на мазнини. Вакуумирането удължава трайността, качествата и вкуса на продуктите, като олио, зехтин и др. 

6. Маринова месо и риба за минути. Благодарение на вакуумната технология на мариноване с FoodSaver™ храната се маринова ефективно и оптимално за минути, вместо за часове.

7. Предпазва и защитава от вредното влияние на кислорода върху вещи, колекции от предмети и ценности. Изолирайки ги от въздух и влага чрез вакуумиране ги предпазваме от стареене и корозия.

Забележка: Вакуумното пакетиране не е заместител на консервиране на храната, и на съхранение в хладилник и фризер. 

Избери и купи своя уред, тук!