Диета и готвене за семейството - мисията е възможна

Дата: 2011-12-15

Който е опитал поне веднъж да спазва диета и да приготвя ежедневно храната за семейството, той знае за какво става дума. Изкушението се оказва труднопреодолимо, когато сме лице в лице с него всеки ден. Доколко сме постоянни и успешни в диетата и готвенето, е отражение на воля, характер и дори на инат.

 

Но може и да сменим подхода. Защо да се измъчваме, когато има по-интелигентен начин да решим ситуацията - да включим Crock-Pot! Повечето рецепти за супи и ястия за бавно готвене се изпълняват в една стъпка. Нужно е само да подготвите изходните продукти, нарязвате ги по подходящ начин, слагате всичко в съда за готвене, добавяте подправки и включвате уреда. Той ще свърши останалото, защото може да работи самостоятелно и без нужда от надзор.

 

И така вие може да отидете далече от готвещото се ядене – на фитнес, шопинг или навън с приятели. Но дори и да останете у дома, няма да бъдете подразнени и изкушени  от аромата на къкрещото ястие. Crock-Pot работи винаги със затворен капак и благодарение на това почти никаква миризма не се усеща в близост до уреда, дори и без да използвате абсорбатор.

 

Веднъж опитали, няма как да не усетите разликата. Ще спестите много нерви и време за себе си. Освен това с Crock-Pot можете да се поглезите с вкусни диетични блюда със риба, нетлъсто месо и зеленчуци, които да приготвите без допълнителна мазнина.

 

С Crock-Pot готвите вкусно за цялото семейство, а диетата дава отлични резултати ден след ден.

 

Купете крокпот сигурно и удобно от нашия сайт www.slowcooker.bg, или поръчайте на телефон: 070020440