Представяме ви Новия Крок-Пот 4.7л - традиционен уред за бавно готвене

Дата: 2012-10-15

Най-новият модел Крок-Пот с функция соте е вече в продажба през нашия магазин от днес

Той неслучайно е наречен Традиционен уред за бавно готвене Крок-Пот 4.7л . Има всички основни функции и възможности, за да осигури здравословно и разнообразно ежедневно хранене на семейство до 5 човека. 

Традиционен уред за бавно готвене 4.7л. соте е с нов, по-модерен дизайн като в същото време съзнателно е търсена приликата с традиционното глинено гърне за готвене, използвано още от нашите баби.  С неговия ефектен външен вид се вписва отлично във всяка кухня. 

 

Уредът е проектиран с 2 температурни режима за готвене - LOW и HIGH и удобна функция "запази храната топла", благодарение на която ястието  се  запазва топло и готово за консумиране. Друга много важна и практична функция е "соте" - тя дава възможност за печене на месо, сотиране на зеленчуци и дори карамелизиране на плодове в съда за готвене директно върху котлон. Вместимостта на керамичния съд е 4.7 л. - идеален е за готвене до 5 човека. Лесно се почиства и е с икономичен разход на електроенергия – до 200W/ч.

 

Съдът за готвене и капкът са с кръгла форма и са изработени от висококачествена термокерамика. Практично могат да се използват и за директно сервиране върху масата за хранене. 

С Традиционен уред за бавно готвене 4.7л. соте можете да приготвяте разнообразни вкусни, полезни и хранителни ястия за цялото семейство - от супи до десерти. При това с минимално усилия и за по-малко лично време - просто планирайте една стъпка напред, сложете продуктите в уреда и оставете уреда да сготви сам, докато вие работите, релаксирате или се забавлявате! 

 

При поръчка ще получите своя Традиционен уред за бавно готвене 4.7л. соте с безплатна доставка до вас! Можете да поръчате директно  оттук или да ни се обадете на 0700 20 440!