Продукт на седмицата: Крок-Пот 4.7л на промо цена 134лв с безплатна доставка

Дата: 2012-08-14

Slowcooker.bg започва новата седмична промоция - уред за бавно готвене  Крок-Пот 4.7 л.

гореща лятна цена 134лв

редовна цена: 159лв

Безплатна доставка!

Само от  14.08 до 21.08.2012

За първи път като промоционален продукт в магазина можете да закупите този модел уред за бавно готвене - два работни режима, функция "соте" и функция за поддържане на ястието топло. Всички основни* функции на разумна цена - това е Крок-Пот 4.7л! Той пече, вари, задушава и сотира - купете до 21 август 2012г. с 15% отстъпка само за 134лв. с включена безплатна доставка. 

 

Крок-Пот 4.7 л е самостоятелно готвещ уред, подходящ да задоволи здравословния апетит на семейства до 5 души. Той е надежден, практичен и удобен за ежедневна употреба - с него си осигурявате разнообразно меню, защото можете да сготвите различни видове супи, основни ястия, задушени и печени меса и риба, вкусни варива и леки зеленчукови ястия, десерти и сладкиши... Вашето участие в готвенето се свежда до 10 минути лично време за поставяне на продуктите. Останалото Крок-Пот ще свърши сам. След изтичане на определеното време за готвене  - можете да похапнете или да превключите в режим "запази храната топла".

 

Уредът работи без да затопля помещението, където готвите, което ви създава допълнителен комфорт през горещите летни дни.   Друго предимство е, че консумацията на електроенергия от Крок-Пот е минимална - само колкото електрическа крушка. Подходящ е и за хора, предпочитащи диетично готвене без мазнина. Можете да го вземете с вас дори на почивка - за да готви вкусно за семейството без да отнема от времето за забавления.

Повече за възможностите на уреда прочетете тук >>

* - вграденият таймер не е част от тези основни функции, ето защо е необходимо сами да изключите след края на готвенето или да превключите в режим на поддържане на ястието топло

 

Възползвайте се от фантастичното предложение на slowcooker.bg и вземете Крок-Пот 4.7 л с функция соте само за 134лв. Поръчайте директно от сайта ни тук или ни се обадете на 0700 20 440!

 

Условия на промоцията:

Промо цена: 134лв, редовна цена: 159лв

Спестяваш: 25лв и получаваш уреда с безплатна доставка!

Само до 21 август 2012г