Количка

0 артикула

Предстои Фестивал на здравословното готвене

Дата: 2012-06-01

 

На 5 юни от 10.00 до 21.00 часа в МЕТРО Академия всички почитатели на здравословно приготвената и вкусна храна са поканени да присъстват на един уникален фестивал. Той се организира от майстор Валери Нешов и Crock-Potс подкрепата на slowcooker.bg Медийни партньори на събитието са: 24kitchen, bg-mamma и kulinaria.bg.

 

 
Ако сте от най-горещите фенове на готвенето - можете да се изявите и като шеф-готвачи! Продуктите са осигурени от организаторите. Ако решите да готвите свое ястие обаче, трябва да изпратите рецептата и уреда, с който ще я приготвите, най-късно до 03.06.2012 г. на имейл адрес: recipes@slowcooker.bg.

Освен че ще можете да наблюдавате здравословното готвене „на живо”, ще имате възможност да присъствате на интересни презентации, дискусии и демонстрации по темата.  Гостите на фестивала пък ще могат да се насладят на здравословна храна, приготвена от участниците-готвачи, както и на специалитетите на шеф Валери Нешов. 
 
Ще присъствате и на награждаването на победителите в конкурса на kulinaria.bg и Crock-Pot: Сготви, сподели, спечели!
 
 
Заповядайте на фестивала - ще научите куп полезни и интересни тайни от света на здравословното хранене и готвене, ще откриете нови приятели и ще се забавлявате! И най-важното: ще можете по-добре да се грижите за здравето си като се научите правилно да съчетавате продуктите и да готвите вкусно и здравословно!