30% отстъпка за предварителна поръчка на продукти Morphy Richards, с плащане през epay.bg

Дата: 2012-05-18

 

Въвеждаща промоция и награда за един от участниците в нея

 

Slowcooker.bg обявява въвеждаща промоция на новите продукти в магазина, поместени в  категорията ЗАКУСКА – това са иновативни и практични решения за кухнята от световноизвестния производител Morphy Richards, създаващи удобство и изисканост в ежедневието, еднакво подходящи за дома и офиса. 

 

За да се възползвате от тази отстъпка е нужно да отговорите на въпросите на  нашата кратка анкета „Нови идеи за моята кухня и предстоящи покупки“. След нейното попълване ще получите специален код за 30% отстъпка  за предварителна поръчка на продукти Morphy Richards при заплащане през epay.bg. Уредите ще са налични в магазина от 25 юни и тогава ще можете да ги получите с доставка.

 

Освен покупката с отстъпка от slowcooker.bg получавате и шанса да спечелите този фантастичен кухненски аксесоар - Комплект цветни купи и мерителни лъжици за приговяне на храна. Подаръкът ще бъде присъден на един от клиентите на slowcooker.bg, които са попълнили анкетата и са направили предварителна поръчка до 10 юни 2012г. Наградата ще бъде изтеглена на случаен принцип измежду всички, възползвали се от въвеждащата промоция за продуктите на Morphy Richards. Ще бъде обявена на сайта ни: www.slowcooker.bg

 

Ето и анкетата с въпроси към Вас>>