Пълна наличност за всички продукти в магазина и безплатна доставка за покупки над 98лв

Дата: 2012-04-23

От днес 25 април 2012г.slowcooker.bg ще доставя безплатно до домовете на своите клиенти всички поръчки на обща стойност над 98лв.

Тази промяна в политиката на магазина ще засяга всяка стандартна доставка -  Градски куриер за 1 ден в рамките на София и тип Икономична до другите населени места в страната ( 2 работни дни).

Безплатната доставка е валидна както при он-лайн поръчка от slowcooker.bg, така и при поръчка, направена на телефон 0700 20 440 ( на цената на един градски разговор за цялата страна). 

Пазаруването от slowcooker.bg  е 100% сигурно и удобно - вие можете да заплатите поръчаните стоки при тяхната доставка на посочен от вас адрес. Ако по някаква причина не сте удовлетворени от покупката, можете да върнете закупеното в рамките на 7 дни, а ние ще възстановим заплатената от вас сума, съгласно Условията на сайта. Предоставената от Вас лична информация по време на пазаруването от slowcooker.bg гарантирано е защитена, не се използва за други цели и не се споделя с трети страни.

Всички представени  в магазина уреди Crock-Pot и FoodSaver са налични, а също и консумативите за тях! При временно изчерпана наличност за някой от продуктите това ще бъде указано директно при неговото описание в сайта.

Ако имате въпроси относно вашата поръчка - не се колебайте да се консултирате с нас на 0700 20 440! Ние сме на ваше разположение.