Дата: 2012-04-21
Личният готвач на американския посланик Станислав Петков се довери на уредите за бавно готвене Crock-Pot за приготвянето на изискано меню за гостите на Джеймс Уорлик във вторник тази седмица.
Докато приготвяше обяда за високопоставените гости Стенка сподели пред агенция Стандарт Нюз: "Философията на бавното готвене е закодирана в температурата до 70-80 градуса. Благодарение на въпросната технология витамините и полезните вещества в ястието се запазват. Крок-пот е идеално решение за приготвяне на зеленчуци, различни видове меса, хляб."
Менюто, приготвено с Crock-Pot включвше: средиземноморски скариди в собствен сос, запечени в бекон, и салца от манго с лук, гритс - южняшки качамак, приготвен от едро смляна със студени камъни бяла царевица и за десерт -цели и небелени круши, варени в сос от портокал, канела, люта чушка, джинджифил и шери. Впечатляващо, нали?!