Започва нашата Великденска промоция

Дата: 2012-03-18

По случай приближаващите Великденски празници решихме да изненадаме приятно всички фенове и почитатели на здравословното и вкусно готвене. Oт днес до 22 април обявяваме нашата Великденска промоция с безплатна доставка за цялата страна за всички поръчки на стойност над 98лв.

Това е нашият приятелски жест към всички, които се стремят да живеят пълноценно, активно и да се грижат по-добре за себе си и семейството си. Пролетта вече е на прага - освободете си повече време за разходки навън и поръчайте уред за бавно готвене Crock-Pot® - надежден и интелигентен помощник в приготвянето на вкусни и здравословни ястия. Той готви самостоятелно, докато вие си почивате и забавлявате.

Сега, когато сме изкушени от първите пролетни зеленчуци нека помислим как да запазим свежестта им за по-дълго време. Уредите за вакуумиране FoodSaver™ ви помагат да съхранявате продукти и приготвена храна до 5 пъти по-дълго време! Оптимизирате разходите си и времето за пазаруване и готвене!

И разбира се - по време на празници освен вкусното хапване имаме и много хубави поводи за подаръци - разгледайте нашите предложения и зарадвайте близките си хора!

За повече информация и поръчки звъннете на 0700 20 440, на цената на един градски разговор за цялата страна!