За основните ползи от вакуумното съхранение с FoodSaver™ 

Дата: 2012-02-27

 

Въздухът и влагата са факторите, които най-много допринасят за загуба на качества при храната. Ето защо вакуумирането допринася съществено за удължаване на трайността на храната и запазване на вкуса, аромата и свежестта й. Домашната система за вакуумиране FoodSaver™ предлага надеждно и качествено дълготрайно съхранение на продукти и храна чрез 2 прости последователни стъпки – вакуумиране и запечатване. Това предоставя много удобства на съвременните домакинства, защото благодарение на ваккумното съхранение:

 

- Сирената, шунката, колбасите остават свежи за седмици във хладилника.Това ви дава удобството да оптимизирате пазаруването и времето си – пазарувате, когато желаете и при изгодни оферти, а после съхранявате в по-малки разфасовки в хладилника или фризера. Имате винаги варианти за избор в непредвидени ситуации.

- Купувате изгодно свежи сезонни плодове и зеленчуци и качествени продукти, а чрез вакуумиране удължавате периода на съхранението им.

- Предпазвате месото, рибата, зеленчуците и плодовете от негативни промени при съхранение във фризера – влошаване на вкуса, потъмняване и т.н. Един от начините да избегнете това е като вакуумирате отделните пакети и разфасовки, така те се съхраняват като запазват своите качества, консистентност, вкус и цвят.

- Готвите храна веднъж и вакуумирайки след това отделни малки порции имате удобството да консумирате когато пожелаете – при заети хора, или диетично хранене на един член от семейството.

- Останалите порции от семейния обяд или вечеря можете да вакуумирате и съхраните във фризера за друг път и те ще имат качествата на прясно приготвеното ястие.

- При подготовка на парти и при посрещане на гости можете да приготвите част от храната предварително и да вакуумирате – тя ще има същия превъзходен вкус, а вие си спестявате претоварването в последния момент.

- Приготвяте бебешко меню, сандвич, салата или обяд и храната запазва своите качества по-дълго, когато е вакуумирана. Консумирате директно от удобните кутии за съхранение.

- Можете да спестите време и да използвате улеснението, което предлага специалната предефинирана програма за мариноване на FoodSaver™ - в контейнера за мариноване месото и рибата се овкусяват максимално ефективно за минути, вместо за часове.

Това са само част от случаите, при които ще оцените ползата и удобството от вакуумираното съхранение.  FoodSaver™ ви предлага възможности да оптимизирате бюджета и времето за пазаруване и готвене, с него оплзотворявате максимално всички закупени продукти като ги запазвате свежи за по-дълго време, а  сготвената храна консумирате по най-удобния за вас начин.

FoodSaver™ са модерни и практични уреди, които са добра инвестиция за здравословен и разумен начин на живот,  с повече удоволствие в ежедневното хранене и с  удобства, които пестят време и пари.

Разгледайте предлаганите модели FoodSaver™ в електронния ни магазин. Поръчайте директно от сайта или на телефон 0700 20 440