От днес в магазина предлагаме FoodSaver™ - модерни и практични уреди за вакуумиране на храна

Дата: 2012-02-17

Свежото и дълготрайно съхранение на храна и продукти е  практично и икономично решение за съвременната кухня. То е интелигентно средство да оптимизираме времето, бюджета и менюто си. С  FoodSaver™ получаваме повече гъвкавост и удобства в забързаното ежедневие. Това е и едно решение с много еко-насоченост - запазваме закупеното и го съхраняваме дълготрайно, без да изхвърляме. И не на последно място привнася повече качество в живота ни като консумираме винаги свежа и  вкусна храна.

 

Какво е FoodSaver™?

FoodSaver™ е патентована система за вакуумиране, благодарение на която свежестта и вкусовите качества на хранате се запазват до 5 пъти по-дълго спрямо традиционните начини за съхранение. Милиони домакинства се възползват от това удобство за дълготрайно съхранение на продукти и храни – във фризера, хладилника или просто в кухнята и килера.

 

Как се постига ефекта на свежо съхранение на храните?

Кислородът и влагата във въздуха предизвикват загуба на вкусови и хранителни качества на храната, и нейното разваляне с течение на времето. При традиционните начини за съхранение в контейнери и полиетиленови опаковки храната е капсулирана заедно с определено количество въздух. Патентованата система на  FoodSaver™ дава възможност чрез вакуумиране в специални опаковки, торбички или кутии за съхранение да се отстрани въздуха при пакетиране и така да се запази трайността, свежестта и качествата на храната за много по-дълго време.

 

По какъв начин може да се съхранява храна чрез вакуумиране?

За да се запазят качествата на храната и продуктите по-дълго време се използват опаковки с различни размери, в съответствие с количеството и вида на храната и най-вече съобразени с потребностите на домакинството. Предлагат  се и ролки за вакуумиране, които дават удобството да не се ограничаваме само до стандартните размери опаковки. Друг начин за вакуумиране е като се използват кутии за съхранение – универсални и удобни за различни видове храна и продукти.

 

Какви са ползите от вакуумиране с FoodSaver™?

Ползите от вакуумиране на храните и продуктите са в няколко посоки – спестявате време и пари, оптимизирате пазаруването и готвенето. Подобрявате  качеството на съхранената храна. Осигурявате си удобни порции съобразно нуждите си и сте по-гъвкави в непредвидени ситуации. Нехранителни продукти -  като ценни предмети например, могат да бъдат предпазени от стареене и корозия чрез вакуумиране.

 

Какво постигате с с FoodSaver™?

»Предпазвате от изсъхване сочни храни и продукти

»Съхранявате по-добре и предпазвате някои продукти от втвърдяване и загуба на аромат

»Пакетирате сезонни плодове и зеленчуци, и ги консумирате през цялата година

»Не е нужно да се насилвате да изядете всичко сготвено няколко пъти подред – част от храната можете да съхраните за по-нататък

»Приготвяте отнапред по-големи количества храна за партита и гости в удобно за вас време, и така си спестявате претоварването в последния момент

»Запазвате свежестта и качествата на приготвената бебешка храна – децата заслужават най-доброто

»Мариновате месо и риба за минути...

 

 

Системата за вакуумиране FoodSaver™ е удобно и интелигентно решение с многостранни ползи. Разгледайте уредите за вакуумиране в нашия сайт и оптимизирайте своето време и разходи за пазаруване като поръчате своя уред за свежо и дълготрайно съхранение!