Новият FFS005X е при нас!

Дата: 2016-06-17

Има начин, с който да запазите храната си свежа и домакинството доволно, като намалите количеството изхвърлена храна и изхарчените напразно пари. Това е системата за вакуумиране - FoodSaver (фуудсейвър - от англ. съхранение на храна. Като използвате предназначените за това, торби и контейнери в къщи, уредът изтегля въздуха от торбата или контейнера, по такъв начин, че да запази храната до 5  пъти по-дълго време.*  

След като веднъж вакуумирате храната, бихте могли да я замразите, мариновате или просто да я сложите в микровълновата, като вкусът остава същия, както в деня, в който сте я вакуумирали. Когато сте готови да я консумирате, здравословните и хранителните съставки са останали, както вие консумирате питателна и добре балансирана храна.

Изчистена и стилна, вакуумиращата система FoodSaver FFS005X е специално изработена за бърза и удобна употреба. Спестява място в кухнята и пасва перфектно в сърцето на всяка къща. FoodSaver FFS005X е с изчистен дизайн и корпус, изработен от матиран инокс. Идеален е и за онези от вас, които обръщат внимание и на дизайна в дома си.

В допълнение, вакуумиращата система FoodSaver се характеризира със следното:

Проектиран с лесен за изполване заключващ механизъм, който осигурява удобство при боравене с уреда.

Индикаторна лампичка показава прогреса на работа и автоматичното вакуумиране и запечатване на пликовете.

Предпазва деликатните храни, като дава възможност да бъдат вакуумирани с функцията "пулс".

Характеризирира се със запечатване за влажни и сухи храни за по-голяма сигурност.

Има 3 скорости, за по-лесно боравене с различни размери торби, ролки и аксесоари.

Съхранява се вертикално и предоставя повече място за приготяне на храна.

За лесна поддръжка, създаден е изцяло подвижен резервоар за събиране на течности, който може да се почиства в съдомиялна.

 
Спестява пари, като с нея намалявате количеството изхвърлена храна.

Също така, дава ви възможност да приготвяте вкусни ястия в голямо количество, през почивните дни и да ги направите на порции за през седмицата. По този начин, когато времето през седмицата ви е оскъдно, обедите и вечерите стават лесни за приготвяне и без излишно изхвърлена храна. Като алтернатива, предприемчивитe готвачи, могат да експериментират, като готвят под метода Sous Vide (от фр. "sous vide" означава "под вакуум"). Това е метод, при който храната се вакуумира се сага да се готви в уред Sous Vide (така наречената водна фурна) при ниска температура, като по този начин в торбичката, в която са вакуумирани продуктите се запазват всички сокове на храната. 

Важна характеристика на уреда за вакуумиране FoodSaver FFS005X са включените удобни и полезни аксесоари. Лесни за използване вакуумни запушалки за бутилки, които гарантират свежестта на вашите напитки, масла и сосове. Удобни кутии за съхранение на паста, бисквити или др. сладкиши. Кутии за обяд. Кутии за бързо мариноване, които мариноват храната за минути.

Научете повече на: http://slowcooker.bg/category/8/foodsaver.html

*Базирано на вътрешни тестове на Джарден решения за потребителя.

ЗА УРЕДИТЕ ЗА ВАКУУМИРАНЕ FOOD SAVER

FoodSaver e система, която е предназначена да премахва въздуха и да удължава свежестта до пет пъти по-дълго време в сравнение с конвенционалните методи за съхранение. FoodSaver помага на милиони домакинства да съхраняват храната свежа за по-дълго време в хладилник, фризер или шкаф. 

С FoodSaver и аксесоарите му, можете да замразявате храна (като я предпазвате от изгарянията на фризера), да съхранявате в хладилник или извън него (хранителни и нехранително продукти), да готвите в микровълнова печка, да мариновате, да контролирате порциите и да готвите Су Вид. FoodSaver притежава най-добрата технология във вакуумното съхранение, предлагайки повече опции, контрол и лесна употреба, в сравнение с всеки друг метод за съхранение с широка гама от продукти и аксесоари.

Посетете http://slowcooker.bg/product/105/ffs005x.html за повече информация, съвети и рецепти.

Система за вакуумиране FoodSaver FFS005X е наличен на промоционална цена от 474 лв* .

 

* Промоционалната цена е валидна само за периода от 1 до 31 юли и важи до изчерпване на количествата. След изтичане на този период или при изчерпване на количествата, уредът ще се предлага на стандартната дистрибуторска цена от 499 лв с ддс.