CROCKTOBER FEST - Участвай и спечели! - само до 31 октомври

Дата: 2015-10-06

Участвайте в Кроктобър фест на Slowcooker.bg, за да си дадете шанс да спечелите един от трите уреда Crock-Pot®

 За другите награди в Кроктобър:

  •  
  • Всяка изпратена рецепта, която изберем и публикуваме на страницата си, от 17.10.2015 до края на играта, ще получи купон за 15% отстъпка при покупка на уреди Crock-Pot.
  •  
  • Kласираните на място от 4 до 10, получават 7 ваучера на стойност 40 лева, при покупка над 100 лева от интернет магазина www.slowcooker.bg. Ваучерът е валиден за всички уреди, налични в интернет магазина, в момента на използването му.
  •  
  • Купоните за отстъпка и ваучерите са валидни до 21.12.2015.  
По време на феста ще имате възможност да спечелите и други награди. За да се включите в играта, споделете снимка на ястие, приготвено в Крок-Пот на нашата Фейсбук страница. Споделете и вашата рецептата. 
 
За тези, които още нямат Крок-Пот, споделете снимка на ястие, което бихте желали да сготвите в глиненото гърне Крок-Пот, както и рецептата за него. А защо да не се попитате баба, мама или онази леля от последната почивка на село, която ви готвеше толкова вкусно... Те биха могли да споделят с вас някоя кулинарна тайна, а вие с нас.
Бъдете част от семейство на Крок-Пот!
 
Хиляди любители на Крок-Пот, от всякакви националности учатват Кроктобър Фест.
Учатвайте и вие! Очакваме ви!
 
Можете да учатвате с неограничен брой рецепти. Краят на играта обявяваме в 23:59 часа на 31 октомври 2015. Тегленето на наградите ще обявим в едноседмичен срок след приключването на играта на нашата Фейсбук страница.