Продукт на седмицата: Крок-Пот 5.7 л на гореща лятна цена от 179лв

Дата: 2012-06-16

Slowcooker.bg обявява седмична лятна промоция на програмируемия уред за бавно готвене  Крок-Пот 5.7 л.

гореща лятна цена 179лв

редовна цена: 199лв

Безплатна доставка!

Само от  16.06 до 23.06.2012

Можете да закупите мечтания уред за печене, варене, задушаване и сотиране на изключителната цена от 179лв. В седмичната промоция е включена и безплатна стандартна доставка за цялата страна. Отстъпката от редовната цена от 199лв е валидна само за указания период. 

 

Slowcooker.bg прави този приятелски жест към всички любители на вкусното и здравословно хранене с цел да даде повече поводи за празнуване и забавления, но също и с идея да подпомогне семейния бюджет за лятната ваканция. С Крок-Пот 5.7 л ще имате безгрижно сготвено разнообразно меню - уредът ще сготви сам вашия обяд или вечеря само срещу 10 минути лично време за поставяне на продуктите. Той работи без да затопля помещението, където готвите, което ви създава допълнителен комфорт през горещите летни дни. Благодарение на таймера уредът изключва сам след приключване на зададеното време като продължава да поддържа ястието приятно топло. Освен това консумацията на електроенергия от Крок-Пот е минимална - само колкото електрическа крушка. Подходящ е и за хора, предпочитащи диетично готвене без мазнина. Можете да го вземете с вас дори на море - за да готви вкусно за семейството без да отнема от времето за забавления.

Повече за възможностите на уреда прочетете тук >>

 

Възползвайте се от фантастичното предложение на slowcooker.bg и вземете Крок-Пот 5.7 л с функция соте само за 179лв. Поръчайте директно от сайта ни тук или ни се обадете на 0700 20 440!

 

Условия на промоцията:

Промо цена: 179лв, редовна цена: 199лв

Спестяваш: 20лв и получаваш уреда с безплатна доставка!

Само от 16 до 23 юни 2012г