Next generation Crock-Pot 5.7l вече в продажба и в България

Дата: 2012-09-26

С нов дизайн, модерен и практичен, самостоятелно работещ и с вграден таймер за обратно броене, при това на специална въвеждаща цена!

До броени дни най-новият модел уред за бавно готвене Crock-Pot  ще е  в продажба през нашия интернет магазин. Slowcooker.bg предлага атрактивна  19%  отстъпка от редовната цена и безплатна доставка за всички най-активни фенове на бавното готвене, които са решили да си купят уреда през първите 2 седмици от неговото пускане в продажба в България.

Next generation Crock-Pot 5.7l впечатлява със стилен, изчистен дизайн и е практично допълнение към всяка кухня.  Този уред за бавно готвене от ново поколение ви дава удобството да планирате ежедневното готвене по най-удобния за вас начин и безгрижно да се насладите на вкусни домашни ястия.

Стъкленият капак е не само ефектен, но и  изключително практичен.  Уредът е проектиран с лесен за използване контролен панел с 2 температурни режима за готвене и функция "запази храната топла". Вграденият таймер спира  готвенето след изтичане на зададеното време и после превключва в режима за поддържане на ястието топло и готово за консумиране. Вместимостта на керамичния съд е 5.7 л. - идеален е за 3 до 6+ човека. Лесно се почиства и е с икономичен разход на електроенергия – до 200W/ч.

С Next generation Crock-Pot 5.7l можете да приготвяте широк кръг от здравословни, вкусни и засищащи ястия за цялото семейство. При това с минимално усилия и за по-малко лично време, защото останалото уредът ще свърши сам.

Възползвайте се от специалната въвеждаща цена от 186 лв вместо редовната 229лв. Получавате един модерен и практичен уред за ежедневно готвене  с безплатна доставка до вас! 

Поръчайте оттук или ни се обадете на 0700 20 440!