Кой наш клиент спечели в 8-мартенската томбола и получава парите си обратно

Дата: 2012-03-10

 

Скъпи клиенти и приятели на бавното готвене и Crock-Pot ! Както вече обявихме – на 8ми март приключи нашата промоция, свързана с този чудесен  празник. Радваме се, че поради хубавия повод  толкова много дами получиха изненада и подарък – модерен, полезен и интелигентен помощник в кухнята  – уред  за бавно готвене Crock-Pot!

 

Всички клиенти, закупили уред Crock-Pot по време на 8-мартенската ни кампания участваха в специална томбола, която ние от екипа на Slowcooker.bg организирахме за вас. На случаен принцип изтеглихме едно име – на този клиент от вас, който ще си получи обратно парите за покупката на уреда. 

И така – късметлията този път е:

 

Крася Мирчева от Банкя, която на 6 март закупи два броя уреди - за двоен късмет в томболата ни :). От томболата изтеглихме нейния Уред за бавно готвене Крок-Пот 4.7 л, соте! Честито! Пожелаваме на Крася да ползва уреда с много удоволствие за вкусно, здравословно и икономично хранене!

 

Надяваме се всички наши клиенти да се насладят на неустоими вкусотии, приготвени с  уредите Crock-Pot и да ги споделят с близки и приятели , защото радостта е по-голяма, когато е споделена!

 

Напомняме ви, че както и досега за въпроси и поръчки можете да ни намерите на телефон 0700 20 440, или да разгледате уредите и информацията за тях на сайта ни www.slowcooker.bg. Също така можете да разгледате уредите Crock-Pot и директно да си ги закупите от магазини CASAVINO в София.

Бавно готвене с Crock-Pot – вкусно, здравословно и икономично! Винаги има причина да промениш нещо към по-добро! Вземи своя помощник в кухнята и се радвай на повече свобода и удобство в ежедневието!