sous-vide-predimstva
Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула

Предимства на готвенето Sous Vide

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Какви са предимствата на готвенето Sous Vide?

 

·  Лесно и просто – за да сготвите не  са нужни опит  и готварски умения, но резултатите винаги са перфектни. Предварително овкусявате продуктите с подправки, вакуумирате в торбичка и след това слагате да се готви на водня баня в уреда. Избирате температура и време за готвене.

 

·  Пести време – предварителната подготовка на продуктите и вакуумирането ви отнемат само няколко минути. След като сложите пакетчето да се готви на водна баня, просто оставете уреда да свърши останалото. Няма нужда от вашата намеса и контрол.

 

·  Удобно – процесът на готвене е прецизиран по отношение на времето и точната температура. Готовото ястие е с идеалната температура за да се консумира веднага. Но може да бъде запазено за консумация и за по-късно като вкусът ще бъде като на току-що приготвено ястие.

 

·  Вкусно и здравословно – продуктите се готвят в своите естествени сосове и сготвеното ястие се отличава с уникален вкус и с отлични хранителни качества. Витамините и антиоксиданите, които се губят при традиционните методи на готвене при Sous Vide се запазват. Наслаждавате се на гурме-вкус без да инвестирате много време и усилия в готвене!

 

·  Пести пари – дори по-евтиното месо, приготвено по този начин става крехко и сочно. Приготвяйки предварително вкусна домашна храна, можете да я консумирате през натоварените делнични дни и да спестите от купуването на готова храна.

 

Върни До Горе