Sous Vide
Sous-Vide - Изискана храна за ценителите на изтънчения вкус
Sous-Vide представлява специален метод, при който предварително вакуумираната в пакет храна се готви на водна баня при определена постоянна температура.
Специално подбраната температура на готвене и нейното стриктно поддържане дава възможност за безупречни резултати, като се изключва преваряването на ястието.
Уредите за готвене на водна баня Sous Vide ви предоставят изключително лесен и удобен начин на готвене, при който постигате впечатляващи резултати.
Sous-Vide е за кулинари в търсене на най-доброто!
Slowcooker.bg е ексклузивен, оторизиран представител и директен вносител на уредите FoodSaver.
Уред за готвене тип SOUS VIDE - LAVEZZINI WATER CHEFF-XL
Sous Vide системата представлява иновативно устройство за готвене при ниска температура на всички видове хранителни продукти, опаковани във вакуумни торби. Работният цикъл на това ново оборудване се характеризира с два етапа: операторът може да настрои желаната температура на водата. И втори етап: може да зададете време за готвене. Благодарение на специален температурен сензор, спомагащ за поддържането на постоянна температура в банята, постигате отлични резултати. Храната е изключително мека и вкусна, а вкусовете са преувеличени.
Ето защо нашата Sous Vide система се счита за основен инструмент за всяка професионална кухня.