Нови продукти: Уреди за готвене на ориз Крок-Пот

Дата: 2013-02-21

От 25 февруари Slowcooker.bg пуска в продажба нови продукти - модерни и практични уреди за готвене на ориз на утвърдената марка Crock-Pot. Те са с изчистен и стилен дизайн, в три разновидности според обема на готвене:

- Уред за готвене на ориз Крок-Пот 0.6 л
- Уред за готвене на ориз Крок-Пот 1.8л, соте
- Уред за готвене на ориз Крок-Пот 2.2 л, соте

 

Уредите са удобни за ежедневна употреба - с тяхна помощ готвите с натискането само на едно копче здравословни и засищащи оризови ястия, гарнитури с ориз, дори паеля, ризото и оризови десерти!
А след приключване на цикъла на готвене уредът преминава автоматично в режима "запази ястието топло". Така ще имате перфектно сготвен ориз, с най-подходящата температура на сервиране.
При двата по-големи по вместимост уреда има и допълнително добавена функция "соте" - тя ви дава възможност предварително да задушите или сотирате зеленчуци в съда за готвене. А това разнообразява значително видовете оризови ястия, които можете да сготвите!

Уредите имат специално незалепващо покритие, компактни и удобни са за работа и съхранение.Те са окомплектовани с мерителна чашка за ориз, бъркалки за готвене, инструкции на български език и рецепти. Гаранцията на производителя е 2 години.

Добре сготвеният ориз е предпочитана и здравословна храна за цялото семейство, а сега с уредите Крок-Пот можете да се насладите на любимите си ястия, гарнитури и десерти с по-малко грижи и усилия!


Разгледайте нашите предложения в категорията Оризоварки или в секцията Нови продукти (менюто вдясно).

За повече информация и поръчки звъннете на 0700 20 440.