Защо бавното готвене с крокпот пести време?

Дата: 2011-12-28

На пръв поглед звучи абсурдно – ако нямаш време и искаш да сготвиш бързо и лесно нещо (по възможност различно от аламинут, спагети, кренвирши и подобни), да ти предложат да сготвиш бавно! Да, но е факт – пести време, и върши работа за доста видове основни ястия, супи, десерти....И е проработило за доста семейства по света...

 

Как става това? Благодарение на факта, че уредите за бавно готвене са проектирани да работят самостоятелно без нужда от надзор, можете да имате приготвен обяд или вечеря, без да се налага да се въртите дълго в кухнята. Слагате необходимите продукти и подправки в Крок-Пот, в една стъпка – всичко навднъж, и оставяте яденето да къкри за период от 5 до10 часа, в зависимост от рецептата и избрания режим на готвене. А през това време вие сте на работа, шопинг, спортувате, или просто си почивате. Не се налага да разбърквате, да доливате течност. Когато се върнете огладнели – ще ви чака вкусно и ароматно ухаещо ястие.

 

И най-хубавото е, че независимо от удобството и времето, което пести Крок-Пот – качеството на приготвената храна  е превъзходно – зеленчуците остават цели, без да се разваряват, а месото е крехко и сочно. С бавното готвене ежедневното приготвяне на вкусна и здравословна храна е възможно дори и за много заети хора, а също и за такива без особено голям опит в готвенето! За напредналите в кулинарното изкуство към уреда се предлагат и рецепти, които ще задоволят предпочитанията и на най-взискателните.

 

Вече знаем, че голямо и малко, евтино и скъпо, това са условни категории. Време е да променим и представите си за бързо и бавно, за това защо бавното в случая работи успешно за много забързани и заети хора. Нужно е да променим нагласата си и да мислим една стъпка напред. Да осигурим продуктите за готвенето от предния ден, или пък да планираме ястие според наличностите в хладилника и фризера. Не оставяйте "измислянето" на вечерята по пътя на връщане от работа, защото това носи много напрежение и често е свързано с компромиси - в разнообразието, в цената на храната, и не дай си Боже - в качеството! При някои семейства с деца-ученици се налага да се    хранят у дома и на обяд. С Крок-Пот може да се оптимизират грижите по осигуряването на храна за цялото семейство, и то с минимални усилия. Просто сменете гледната точка и ще видите разликата. Виж представяне на уредите за бавно готвене ето тук >>

Какво споделят наши клиенти, които ползват Крок-Пот за ежедневно готвене - прочети тук >>