Революционното керамично покритие DuraCeramic 

Дата: 2016-12-05

 


След 45 години развитие и новости, марката Crock-pot отново ни изненада с последната си иновaция DuraCeramic. Покритието, което превъзхожда всички други незалепващи покрития, вече се използва и за съдовете на Crock-pot и може да в промени изцяло представите. Нека ви представим фактите за да се убедите сами.

Новите уреди от по-висок клас могат да се използват върху всякакъв вид котлони, електрически, газови, керамични и дори индукционни. Могат да се използват и за запичане на ястия във фурна, дори и с капака!

Покритието DuraCeramic™ съчетава прекрасни топлоустойчиви и топлопроводими качества. Покритието с този синтез разпределя топлината равномерно, а ястието се получава вкусно, с наситен вкус, богато на витамини и хранителни вещества.

Най–нова технология с 2 слоя керамично покритие, което не съдържа тефлон и има несравнима издръжливост и резистентност на залепване.

 
 

В новите DuraCeramic™ уреди можете да сготвите храна до 20% пъти по-бързо в сравнение с традиционните модели Crock-Pot.

 

 
 


Нашият слой DuraCeramic™ е органичен, подходящ за семейството и безопасен за употреба. Без съдържание на PTFE & PFOA. 

 

 
 

DuraCeramic™ е много по-издръжлив на надраскване в сравнение други керамични покрития. 

 

 
 

DuraCeramic™ има 4 пъти по-голяма твърдост на покритието, в сравнение с други керамични покрития (в порядъка на 8-9Н - скала за твърдост на молива). Твърдостта  на покртието гарантира, че няма да се отлюспва или надрасква. Нещо повече, покритието е абсолютно безвредно. 

 

Изключително лесно почистване! За разлика от други керамични покрития, DuraCeramic™ има атомна структура, която не позволява залепване. Чистенето след вкусното ястие се извършва за секунди.

 

Научи повече тук! Промо цена само до 31/12/16*:           Научи повече тук! Промо цена само до 31/12/16*: 

Crock-Pot® 5 l - Duraceramic Saute                                       Crock-Pot® 5 l - Duraceramic Saute

 

                        

 

 

*Промоционалните цени са въвеждащи за двата продукта: Crock-Pot 5l. Duraceramic Saute и Crock-Pot 5l. Duraceramic Saute и са валидни до 31/12/2016 включителни или до изчерпване на количествата. Търговецът има право по всяко време до края на промоционалния период да прекрати или да промени условията на промоцията.