Отслабнете бавно, но СИГУРНО и лесно. Гответе бавно и ЗДРАВОСЛОВНО с уредите на Crock-Pot

Дата: 2012-02-15

 
 

 

 

Лятото е утре! :) Планирайте още сега здравословния си начин на живот и хранене, за да избегнете или намалите щетите върху самочувствието си на плажа.
Имате нужда от спешен план – сигурно, здравословно и ВКУСНО отслабване.

 

Ако мислите, че имате малко или повече излишни килограми и искате да се отървете от тях. Ако искате да задържите теглото си след края на хранителния режим, препоръчваме да погледнете популярната 90 дневна диета, чиято цел е именно тази – да свалите лесно и постепенно килограми, и да ги запазите след края й.

 

Тази диета не само ще ви помогне да отслабнете, но и ще подобри обмяната на веществата във вашия организъм, което неминуемо ще подобри и здравословното ви състояние.

 

В течение на 90 дни се повтарят четири различни дни в зависимост от това какви продукти съчетаваме в този ден. Диетата винаги започва с белтъчен ден, последван от ден за варива, след това въглехидратен ден и ден само с плодове. След това дните отново се повтарят. Всеки 29 ден е разтоварващ. В този ден се пие само вода и никакви други течности. Спазвайте последователността на дните! Хранете се3 пъти на ден. Хапнете плод за закуска, пиейте достатъчно вода, особено до обяд, ала не и по време на хранене. Ако работният ден не ви позволява да обядвате на време, хапнете плод или изпийте чаша плодов сок, ала знайте, че от вас зависи да направите време за обяд в дневния ви режим!

 

В Интернет има много информацяи за тази диета, има и доста грешна, или заблуждаваща информация, съберете воля, и слушайте тялото ви! Лесно е!

 

Наши колеги и прятели прекараха успешно диетата, а крокпот беше постоянно до тях, и бе незаменимо удобство за провеждането й. Уредите за бавно готвене Crock-Pot ще ви помогнат храната да се приготвя вкусно и лесно, без пържене, и с намалено количество мазнини. Няма да има нужда да стоите около яденето, докато се приготвя, просто слагате всички продукти наведнъж, и се връщате, когато е готово. Без да се изкушавате от ароматите, както при обикновеното готвене, което изисква вашето присъствие в кухнята.

 

Бавното готвене се осъществявава за продължителен период от време (обичайно 6-10 часа за основните ястия), на ниска температура - под 100º C. Така се запазват част от полезните вещества в храната, които обикновено се разграждат при високотемпературната обработка. От друга страна, температурата на готвене е достатъчна за унищожаване на бактериите, и приготвената в крокпот храна е напълно здравословна. Започнете режима днес, и бъдете по-доволни от себе си, когато пролетта се настани трайно. Ние ще публикуваме рецепти, съобразени с 90 дневната диета, удобни за приготвяне в крокпот.

 

Питайте ни, и ще Ви отговорим, със идея, или съвет!

Питайте ни тук, в коментарите под статията, или се регистрирайте на сайта ни, и ни задайте личен въпрос. Ще се радваме да ви отговорим. Ще събираме най-интересните въпроси, и заедно с рецептите, ще ги публикуваме в блога ни.

 

 

Следва продължение ... (рецепти)