Количка

0 артикула

Програма

Кулинарен фестивал за здравословно готвене - 5 юни 2012, Метро Академия

 

10:00 

 

Начало
10:00-11:00  

Приготвяне на храната и продуктите и залагане на ястията в уредите за бавно готвене

11:00-12:00   Карвинг: "Да нахраним очите преди да нахраним стомаха" - лекция и демонстрация с практически упражнения, Веселина Славчеваб
12:00-12:30  

"Здравословното готвене на пара - принципи, продукти, видове рецепти" - Валери Нешов.  Готвене в уредите за пара

12:30-13:30  

Обяд с приготвените до момента ястия

14:00-16:00    "Как да сготвим вкусно и здравословно. Как да подберем и комбинираме здравословни продукти" – дискусия, въпроси и отговори с Валери Нешов, хоби готвачи и кулинарни блогъри
16:00-17:00   Карвинг: "Изкуството за красиво поднесената храна" - практическа демонстрация на Веселина Славчева
17:15-18:15   

Кафе-пауза и свободни дискусииб

 

 

Официална част

18:30-18:45  

Награждаване на победителите в конкурса на  kulinaria.bg и  Crock-Pot: Сготви, сподели, спечели!

19:00-19:30  

"Здравословното готвене - принципи, продукти и уреди" - демонстрация на Валери Нешов

19:30-20:30  

Дегустация на приготвените ястия