Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула

Предимства на вакуумното съхранение

Кои са основните предимства на вакуумираното съхранение с FoodSaver™?

1. Удължава до 5 пъти периода на съхранение на храна и продукти. Премахвайки въздуха при вакуумиране и запечатване радикално се забавя загубата на вкусови качества и развалянето на храната. FoodSaver™ предлага удобството да съхранявате надеждно, в удобни разфасовки и кутии храна и продукти – във фризера, хладилника или кухненския шкаф.

2. По-надеждно и качествено съхранение на храни във фризера. Когато преднзаначената за съхранение във фризер храна предварително е вакуумирана и запечатана тя е предпазена от  нежелателни промени на цвета, вкуса и консистентността й.

3. Предпазва храната от изсъхване. Чрез вакуумиране тя се изолира от въздуха и по този начин запазва сочността и свежестта си както в момента на приготвянето. Вкусовите качества също се запазват и удоволстивието от храненето е еднакво – независимо дали храната се консумира веднага или след като е била оставена за вакуумно съхранение.

4. Предпазва от овлажняване и втвърдяване на продукти и храни. При вакуумирано съхранение  предпазваме продуктите от нежелани промени и удължаваме трайността им, запазваме качествата и аромата им. Използва се за съхранение на кафява захар, кафе, ядки и др.

5. Предпазва от гранясване на храни, богати на мазнини. Запазването на трайността, качествата и вкуса на олио, зехтин и др. продукти за по-дълго време, благодарение на вакуумирането.

6. Маринова месо и риба за минути. Благодарение на вакуумната технология на мариноване с FoodSaver™ храната се маринова ефективно и оптимално за минути, вместо за часове.

7. Предпазва и защитава от вредното влияние на кислорода върху вещи, колекции от предмети и ценности. Изолирайки ги от въздух и влага чрез вакуумиране ги предпазваме от стареене и корозия.

Забележка: Вакуумното пакетиране не е заместител на консервиране на храната, и на съхранение в хладилник и фризер. 

Избери и вземи твоя уред от ТУК!

 
Върни До Горе