Отслабвайте без усилие, гответе вкусно и здравословно с Crock-Pot

Дата: 2011-12-13

Уредите за бавно готвене са изключително подходящи при спазване на диета за отслабване, защото не се налага да прибавяте допълнително мазнина. С Crock-Pot можете да имате разнообразно меню – супи, задушени зеленчуци, готвени ястия, риба, нетлъсти меса, дори десерти! Но за разлика от уредите на пара, при бавното готвене вкусовите качества и ароматите на продуктите се проявяват много интензивно и приготвената храна е не само нискокалорична, но и много вкусна.

 

Бавното готвене  е здравословно, защото се осъществява за продължителен период от време (около 8-10 часа за основните ястия), на ниска температура - под 100ºC. По този начин се запазват част от полезните вещества в храната, които обикновено се разграждат при високотемпературната  обработка, но от друга страна температурата е достатъчна за унищожаване на бактериите.

 

И не на последно място – уредите за бавно готвене ще Ви спестят време за спорт, разходки, развлечения и почивка, защото са проектирани да работят дълго време без да бъдат обслужвани.  Приготвянето на повечето рецепти с Crock-Pot  се извършва в една стъпка – поставяте всички продукти в съда за готвене, включвате уреда на избрания режим, а за всичко останало ще се погрижи Crock-Pot! Ако пуснете уреда за готви късно вечерта – обядът за другия ден ще се сготви, докато спите. А ако оставите Crock-Pot да работи от сутринта – разчитайте на вкусна вечеря!

 

С Crock-Pot борбата с килограмите е по-успешна, а диетата Ви е здравословна и разнообразна и не Ви тежи! Подарете си Crock-Pot сега, инвестирайте в здраве и добър външен вид! Лесно е, купете от тук >>