Оптония ЕООД: Представяне пред журналисти на световно известните керамични уреди Крок-пот
Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула

Представяне пред журналисти на световно известните керамични уреди Крок-пот


Дата: 2012-03-14

 

България е поредната страна в Европа, завладяна от удобството и здравословното готвене с керамичните уреди Crock-Pot. В тях храната се готви бавно и при ниска температура, без да има нужда от непрестанно наблюдение. Храната, приготвена в Crock-Pot, запазва витамините и полезните съставки благодарение на ниската температура (до97градуса) на готвене.

 

Представянето на уредите стана с вещата помощ на известния готвач Валери Нешов, който разясни особеностите на бавната кухня и отбеляза, че Crock-Pot e модерната версия на традиционния български гювеч като го нарече „новото семейно огнище”. Изтъкнатият готвач беше приготвил разнообразни ястия с Crock-Pot и демонстрира възможностите на уреда пред гостите.

 

Crock-Pot дава свобода на притежателите си да разполагат с времето си, докато храната се готви сама. След като се сложат всички продукти се наглася таймер, а когато времето за готвене приключи, уредът автоматично преминава в режим на подгряване на ястието. През цялото това време уредът изразходва електроенергия колкото обикновена електрическа крушка.

 

По време на готвенето не е необходимо да се наглежда или разбърква – ястието се готви само. Уредът може да се зареди сутринта с продуктите и да се зададе време за готвене. По този начин вечерта има готово ястие, което чака топло на сигурно място в кухнята.

 

Представителят на вносителя, Михаил Михайлов, разказа за появата на първите подобни уреди през 1971година, тогава просто леко модифицирани уреди за варене на боб. По-късно технологията е усъвършенствана, променена е формата на уредите и сега те вече могат да сготвят почти всичко от една готварска книга – от супа, през основно и десерт. При това като запазват всички витамини и минерали и най-ценното – осигуряват удобство на съвременните домакинства.

 

Галерия снимки от събитието:


Нови продукти

Електическа скара Krampouz Plancha - GECIG1AO - 1800W, от 50 °C до 300 °C, Инокс, 100% неръждаема стомана, Френски производител

Електическа скара Krampouz Plancha - GECIG1AO - 1800W, от 50 °C до 300 °C, Инокс, 100% неръждаема стомана, Френски производител

-13%
Цена: 990.00лв.
Каталожна цена: 1,138.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 990.00лв.
Каталожна цена: 1,138.00лв.
Отстъпка: 148.00лв. (13.01%)
DYNAMIX NOMAD 160

DYNAMIX NOMAD 160

Цена: 599.00лв.
Върни До Горе