Стартира нашата рекламна кампания „Купи Крок-Пот сега"

Дата: 2012-03-01

Днес стартира нашата рекламна кампания „Купи Крок-Пот сега“ .  Съвсем пристрастно и емоционално избрахме да отправим нашето послание към вас през месец март, защото той е събрал толкова хубави пролетни празници – Баба Марта, 8 март, Първа пролет и още много именни дни! Все хубави поводи за празнуване и подаряване! И разбира се – на празник най-отива вкусно хапване и хубави подаръци. Крок-Пот ви предлага щедро и от двете!

И както март е богат на празници, така и ние се постарахме да направим нашата кампания полезна и атрактивна за вас. Ето накратко какво вкусно, ново и интересно да очаквате през март:

- На 1 март излиза новият брой на списание BBC GoodFood с полезна статия за уредите за бавно готвене  Крок-Пот.

- На 8 март приключва участието в томболата на закупилите уреди Крок-Пот, и ще обявим кой от клиентите ни ще получи парите си обратно!

- В  началото на март стартираме и ново партньорство – с Easy Credit. Като за начало  уредите за бавно готвене влизат в предлаганата от тях програма за лоялност на клиентите, което означава че редовните клиенти на Easy Credit ще могат да получат уред Крок-Пот срещу бонус точки. 

- На 17 март планираме  участие и представяне на уредите за бавно готвене във Форум „Здраве“, организиран от  „Горичка“

- На 22 март предстои дегустация на приготвени ястия в Крок-Пот и отбрани вина в магазин CASAVINO Шипченски проход

- През март предстои и представяне на уредите Крок-Пот пред журналисти

- Пак през март ще стартира и партньорство със Списание и онлайн магазин Жилище

Очертава се един много вълнуващ и празничен месец. Нека го подправим с добро настроение, пролетни усмивки и ...вкусно хапване с качествено вино!