Оптония ЕООД: Революционното керамично покритие DuraCeramic 
Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула

Революционното керамично покритие DuraCeramic 


Дата: 2016-12-05

 


След 45 години развитие и новости, марката Crock-pot отново ни изненада с последната си иновaция DuraCeramic. Покритието, което превъзхожда всички други незалепващи покрития, вече се използва и за съдовете на Crock-pot и може да в промени изцяло представите. Нека ви представим фактите за да се убедите сами.

Новите уреди от по-висок клас могат да се използват върху всякакъв вид котлони, електрически, газови, керамични и дори индукционни. Могат да се използват и за запичане на ястия във фурна, дори и с капака!

Покритието DuraCeramic™ съчетава прекрасни топлоустойчиви и топлопроводими качества. Покритието с този синтез разпределя топлината равномерно, а ястието се получава вкусно, с наситен вкус, богато на витамини и хранителни вещества.

Най–нова технология с 2 слоя керамично покритие, което не съдържа тефлон и има несравнима издръжливост и резистентност на залепване.

 
 

В новите DuraCeramic™ уреди можете да сготвите храна до 20% пъти по-бързо в сравнение с традиционните модели Crock-Pot.

 

 
 


Нашият слой DuraCeramic™ е органичен, подходящ за семейството и безопасен за употреба. Без съдържание на PTFE & PFOA. 

 

 
 

DuraCeramic™ е много по-издръжлив на надраскване в сравнение други керамични покрития. 

 

 
 

DuraCeramic™ има 4 пъти по-голяма твърдост на покритието, в сравнение с други керамични покрития (в порядъка на 8-9Н - скала за твърдост на молива). Твърдостта  на покртието гарантира, че няма да се отлюспва или надрасква. Нещо повече, покритието е абсолютно безвредно. 

 

Изключително лесно почистване! За разлика от други керамични покрития, DuraCeramic™ има атомна структура, която не позволява залепване. Чистенето след вкусното ястие се извършва за секунди.

 

Научи повече тук! Промо цена само до 31/12/16*:           Научи повече тук! Промо цена само до 31/12/16*: 

Crock-Pot® 5 l - Duraceramic Saute                                       Crock-Pot® 5 l - Duraceramic Saute

 

                        

 

 

*Промоционалните цени са въвеждащи за двата продукта: Crock-Pot 5l. Duraceramic Saute и Crock-Pot 5l. Duraceramic Saute и са валидни до 31/12/2016 включителни или до изчерпване на количествата. Търговецът има право по всяко време до края на промоционалния период да прекрати или да промени условията на промоцията.


Нови продукти

Електическа скара Krampouz Plancha - GECIG1AO - 1800W, от 50 °C до 300 °C, Инокс, 100% неръждаема стомана, Френски производител

Електическа скара Krampouz Plancha - GECIG1AO - 1800W, от 50 °C до 300 °C, Инокс, 100% неръждаема стомана, Френски производител

-13%
Цена: 990.00лв.
Каталожна цена: 1,138.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 990.00лв.
Каталожна цена: 1,138.00лв.
Отстъпка: 148.00лв. (13.01%)
DYNAMIX NOMAD 160

DYNAMIX NOMAD 160

Цена: 599.00лв.
Върни До Горе