CROCK-TOBER FEST 2016

Дата: 2016-10-06

Участвайте в Кроктобър фест на Slowcooker.bg! 

Бъдете част от голямото семейство на Crock-Pot® любители:

 

Ще имате възможност да получите: 

  • Купон за отстъпка, на стойност 50лв*
  • Купон за вкусотиите на "Даро", на стойност 30 лв

 

За условията и за наградите в Кроктобър Фест: 

  • Тази година, решихме да наблегнем на нещо традиционно българско: ЛЮТЕНИЦА - Призоваваме всички вас, имащи Крок-Пот за приготвите лютеничка в своя любим уред и да публикувате рецептата си със снимки на нашата Фейсбук страница. Разбира се, можете да ни споделите и как приготвяте любимото си сладко в Крок-Пот или нещо друго интересно Кроктобърско - например тиквена рецепта: ръчел или друго с този есенен плод.
  • Всеки, изпратил рецепта и снимки към нея, от днес до 31 октомври 2016, ще получи ваучер за 50лв отстъпка при покупка на уреди Crock-Pot за всяка покупка над 100 лева от интернет магазина www.slowcooker.bg. Ваучерът е еднократен и е валиден за всички уреди, налични в интернет магазина, в момента на използването му. Ваучерите ще са валидни 14 дена след приключване на нашия Кроктобър Фест​, т.е. до 14 ноември 2016г.
  • Най-оригиналното хрумване ще бъде наградено с книга за здравословно хранене на Надя Петрова "В търсене на истината за ХРАНАТА И ЗДРАВЕТО"  
  • Ще изпратим и няколко поощрителни награди, изненада за някои от вас, които са били много близо до получаването на книжката. Това ще са нашите дизайнерски торбички за пазар :)
  • Една награда ще бъде предоставена от ДАРО, един от нашите ексклузивни консултанти по вкусовите въпроси. Даро отвори това невероятно местенце, в което един от вас ще може да яде на корем от вкусотиите му на стойност до 30 лв (само на място - не се позволява да си вземете за вкъщи:)